1. elektronica
  2. Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket

Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

59

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Riem

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

22 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm

Omschrijving van Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket

De Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets is een ware krachtpatser op twee wielen. Dankzij de elektrische aandrijving vanuit de achteras met een vermogen van 250 WATT, zul je je snel en wendbaar door de stad kunnen bewegen. De snelheidssensor zorgt voor directe ondersteuning, die al snel opbouwt naar een snelheid van 25 kilometer per uur. Of je nu naar je werk fietst of gewoon een ontspannen ritje maakt, deze elektrische fiets zorgt ervoor dat je altijd in no-time op je bestemming bent. Maar dat is niet alles wat de Watt Brooklyn te bieden heeft. Met een indrukwekkende actieradius tussen de 40 en 70 kilometer kun je gerust de hele stad doorkruisen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. Of je nu boodschappen gaat doen, een vriend bezoekt of gewoon de stad wilt verkennen, deze elektrische fiets brengt je overal waar je wilt zijn. Bovendien is het Brooks pakket een mooie aanvulling op het design van de fiets, waardoor je er niet alleen snel en comfortabel op rijdt, maar er ook nog eens stijlvol uitziet. Kortom, met de Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets ben je altijd klaar voor avontuur in de stad.

Veelgestelde vragen over Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket is een Stadsfiets.

De framemaat van Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket is 59. De wielmaat is 28 Inch.

Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket heeft een Riem als aandrijving met 1 versnellingen.

Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 22 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Watt Brooklyn (59) Elektrische fiets Brooks pakket kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen