1. elektronica
  2. Vorkuitzetter

Vorkuitzetter

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vorkuitzetter om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vorkuitzetter

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Vorkuitzetter

De Vorkuitzetter van Lynx is de perfecte tool om snel en gemakkelijk ruimte te creëren tussen de achtervork van je fiets. Hierdoor kun je moeiteloos een binnen- of buitenband vervangen zonder dat je het wiel hoeft te demonteren. Met deze handige vorkuitzetter bespaar je niet alleen tijd, maar ook de frustratie die gepaard gaat met het uit elkaar halen van je fiets. Wat deze vorkuitzetter extra speciaal maakt, is de zachte kunststof beschermlaag die aan de uiteinden is toegevoegd. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan de vork van je kostbare fiets. De beschermlaag zorgt voor een veilige en nauwkeurige werking, zodat je met vol vertrouwen aan de slag kunt. Belangrijk om te weten is dat de Vorkuitzetter van Lynx alleen geschikt is voor fietsen met een stalen frame. Dit hoogwaardige gereedschap is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van stalen frames, waardoor het de perfecte aanvulling is op je fietsgereedschapcollectie. Met de Lynx Vorkuitzetter wordt het vervangen van een band een eenvoudige en probleemloze klus.

Veelgestelde vragen over Vorkuitzetter

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vorkuitzetter is een Stadsfiets.

De framemaat van Vorkuitzetter is . De wielmaat is .

Vorkuitzetter heeft een als aandrijving met versnellingen.

Vorkuitzetter is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vorkuitzetter kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen