1. elektronica
  2. Fongers E-Transporter N3 360 Wh

Fongers E-Transporter N3 360 Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Fongers E-Transporter N3 360 Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Fongers E-Transporter N3 360 Wh

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Fongers E-Transporter N3 360 Wh

Bent u op zoek naar een betrouwbare en krachtige heren transportfiets van topkwaliteit? Dan is de Fongers E-Transporter N3 360 Wh de perfecte keuze voor u! Deze elektrische heren transportfiets combineert functionaliteit en stijl op een indrukwekkende manier. Of u nu dagelijks naar het werk fietst of gewoon geniet van een ontspannen ritje, deze fiets is uw ideale metgezel. Met de Fongers E-Transporter N3 360 Wh kunt u gemakkelijk een mand of krat op de voordrager monteren, waardoor het vervoer van boodschappen of andere benodigdheden een fluitje van een cent wordt. De hoogwaardige afwerking en materialen zorgen voor een comfortabele rijervaring, terwijl de motor een aangename ondersteuning biedt. Of u nu heuvels moet beklimmen of lange afstanden moet afleggen, deze fiets staat altijd voor u klaar. Met deze elektrische heren transportfiets van Fongers kunt u genieten van het beste van beide werelden: de kracht van een elektrische motor gecombineerd met het comfort en de kwaliteit van een traditionele transportfiets. Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van de Fongers E-Transporter N3 360 Wh!

Veelgestelde vragen over Fongers E-Transporter N3 360 Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Fongers E-Transporter N3 360 Wh is een Transportfiets.

De framemaat van Fongers E-Transporter N3 360 Wh is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Fongers E-Transporter N3 360 Wh heeft een als aandrijving met 3 versnellingen.

Fongers E-Transporter N3 360 Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Fongers E-Transporter N3 360 Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen