1. elektronica
  2. Stokvis E-trento S7 V 418Wh

Stokvis E-trento S7 V 418Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Stokvis E-trento S7 V 418Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Stokvis E-trento S7 V 418Wh

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Stokvis E-trento S7 V 418Wh

De Stokvis E-trento S7 V 418Wh is een geweldige keuze voor avontuurlijke fietsers die op zoek zijn naar een betaalbare elektrische fiets. Deze fiets is perfect voor dagelijkse ritten en woon-werkverkeer. De krachtige 36 Volt 418 Wh Lithium-Ion batterij is slim verborgen onder de bagagedrager van de fiets. Met een volledig opgeladen batterij kunt u moeiteloos afstanden tot wel 110 km afleggen. Het LED-display toont de batterijstatus en het niveau van de trapondersteuning. De motor is discreet verwerkt in het voorwiel. Aan de linkerkant van het stuur kunt u de gewenste trapondersteuning instellen, met keuze uit 3 verschillende niveaus. De bekabeling van de fiets is keurig weggewerkt in het frame. Het schakelsysteem van deze elektrische fiets is afkomstig van Shimano Ty500 en heeft 7 versnellingen. Daarnaast is de fiets uitgerust met een voorvering, een V-brake remsysteem, een krachtige motor en verlichting aan zowel de voor- als achterzijde, dat is aangesloten op de accu. De Stokvis E-trento S7 V 418Wh biedt niet alleen comfort, maar ook betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Dankzij de elektrische trapondersteuning kunt u zonder al te veel inspanning lange afstanden afleggen. Of u nu naar uw werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit door de natuur, deze fiets is uw ide.

Veelgestelde vragen over Stokvis E-trento S7 V 418Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Stokvis E-trento S7 V 418Wh is een Stadsfiets.

De framemaat van Stokvis E-trento S7 V 418Wh is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Stokvis E-trento S7 V 418Wh heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Stokvis E-trento S7 V 418Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Stokvis E-trento S7 V 418Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen