1. elektronica
  2. Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm

Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm

De Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets is een absolute blikvanger op de Nederlandse straten. Met zijn iconische retro uitstraling en sportieve details, zoals het stijlvolle zadel en de comfortabele handgrepen, laat deze fiets het hart van elke modebewuste dame sneller kloppen. Maar naast zijn oogverblindende uiterlijk biedt de Spirit Valenti ook het nodige comfort tijdens elke rit. Deze stadsfiets is speciaal ontworpen om moeiteloos door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren. Dankzij de 6 versnellingen kun je je gemakkelijk aanpassen aan verschillende verkeerssituaties en altijd met souplesse en gemak vooruitkomen. Of je nu naar je werk fietst, een boodschap doet of gewoon geniet van een ontspannen rit door de stad, de Spirit Valenti staat altijd voor je klaar. Naast zijn praktische eigenschappen straalt de Valenti ook een unieke charme uit. Met zijn retro design en opvallende details weet deze fiets de aandacht te trekken en maakt hij van elke rit een bijzondere ervaring. Met de Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets ben je niet alleen verzekerd van comfort en souplesse, maar ook van een onderscheidende stijl die je laat stralen op de fietspaden.

Veelgestelde vragen over Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Valenti 6-Speed Damesfiets 57cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen