1. elektronica
  2. Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike

Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

148

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg, 20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike

De Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike is een premium elektrische fiets die is ontworpen met het oog op draagbaarheid en gemak. Met een netto gewicht van slechts 20 kg, dankzij het lichtgewicht aluminiumlegering frame, is deze fiets gemakkelijk te tillen en mee te nemen waar je ook naartoe gaat. Of je nu naar je werk pendelt, op vakantie gaat of gewoon een ritje maakt door de stad, deze vouwbare e-bike is de perfecte metgezel. Wat deze fiets echt onderscheidt, is de compacte vouwbare afmetingen van 85 x 39 x 66 cm. Dit betekent dat je hem gemakkelijk kunt opbergen in krappe ruimtes, zoals in de kofferbak van je auto, in de trein of in je appartement. Je hoeft je geen zorgen te maken over de opslagruimte, want deze e-bike past overal. De Revolt Aluminium Alloy Pro is ook geüpgraded naar een "pro" niveau, met functies zoals een aluminium kettingwiel, wat zorgt voor een soepele en efficiënte overbrenging van kracht. Bovendien beschikt deze fiets over een verbeterd accuvermogen, zodat je langer kunt genieten van je ritten zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen. En met de toevoeging van een trapkrachtsensor (torque sensor), krijg je een nauwkeurige en responsieve trapondersteuning voor een moeiteloze fietservaring. Al deze functies maken van de Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike de ulti.

Veelgestelde vragen over Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike is een Vouwfiets.

De framemaat van Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike is 148. De wielmaat is 20 Inch.

Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg, 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Revolt Aluminium Alloy Pro Vouwbare E-Bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen