1. elektronica
  2. Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano

Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

50

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

6

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano

De Volta elektrische vouwfiets is een innovatief en veelzijdig transportmiddel dat perfect is voor zowel stedelijke pendelaars als avontuurlijke ontdekkingsreizigers. Met een bereik van maar liefst 30-110 km, biedt deze fiets u de vrijheid om verder te gaan dan ooit tevoren. Of u nu naar uw werk rijdt, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt, de Volta zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een soepele en comfortabele rit. Met een maximaal vermogen van 800W, levert de Volta indrukwekkende prestaties, terwijl hij toch voldoet aan de Europese regelgeving voor verkeer op de openbare weg met een beperking van 250W af fabriek. Dit betekent dat u zorgeloos kunt genieten van de elektrische ondersteuning terwijl u zich aan de regels houdt. De Volta is uitgerust met hoogwaardige Shimano onderdelen, wat zorgt voor een soepele en betrouwbare schakeling tijdens uw ritten. Deze elektrische vouwfiets is niet alleen krachtig en efficiënt, maar ook zeer praktisch. Dankzij het vouwmechanisme kan de Volta eenvoudig worden opgevouwen en meegenomen in de auto, trein of zelfs in een koffer. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke krappe ruimte, zoals een kantoor of een appartement. Bovendien is de Volta voorzien van hoogwaardige materialen en een stevig frame.

Veelgestelde vragen over Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano is een Vouwfiets.

De framemaat van Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano is 50. De wielmaat is 20 Inch.

Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano heeft een als aandrijving met 6 versnellingen.

Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vouwfiets, Elektrisch,Bereik tot 30-110 km Volta, Shimano kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen