1. elektronica
  2. Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat

Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

18 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

12.00 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat

De Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat - Zwart is de perfecte fiets voor avontuurlijke jongens van 5 tot 7 jaar oud. Deze stoere jongensfiets is uitgerust met een stevig stalen frame en een gesloten kettingkast, wat zorgt voor optimale veiligheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over kleine vingertjes die tussen de spaken kunnen komen. Het zadel van de SuperSuper Cooper is breed en heeft een verende functie, waardoor je zoon comfortabel kan genieten van elke fietstocht. De handvaten zijn ontworpen met veel grip, zodat ze prettig in de hand liggen. Daarnaast is er voldoende ruimte op de bagagedrager of voordrager om bagage zoals een schooltas mee te nemen. Om het helemaal af te maken, is de SuperSuper Cooper jongensfiets voorzien van een zijstandaard. Hierdoor kan de fiets altijd netjes worden weggezet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij omvalt. Met de SuperSuper Cooper Jongensfiets 18 inch - Zwart kan je zoon veilig en comfortabel de wereld verkennen.

Veelgestelde vragen over Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat is een Transportfiets.

De framemaat van Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat is . De wielmaat is 18 Inch.

Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 12.00 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Cooper Kinderfiets Jongensfiets 18 inch Mat kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen