1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver

Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver

De Elektrische damesfiets Optimum Plus is een fantastische fiets voor vrouwen die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens het fietsen. Met de middenmotor en geïntegreerde accu in het frame, ervaart u een ideale gewichtsverdeling en een natuurlijke trapondersteuning. Met maar liefst 7 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden kunt u elke situatie aan, of u nu steil omhoog moet trappen of juist met de wind mee rijdt. Deze elektrische damesfiets biedt niet alleen geweldige functionaliteiten, maar ook veel comfort. Dankzij de geveerde vork en zadelpen kunt u moeiteloos over oneffenheden in de weg rijden. Het stuur is verstelbaar, zodat u altijd de perfecte positie kunt vinden. Bovendien werkt de verlichting op de fietsaccu, waardoor u altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. De dikke banden zorgen voor extra stabiliteit en grip op de weg. Kortom, deze ebike zorgt voor veel rijplezier. Of u nu lange afstanden wilt afleggen of gewoon ontspannen wilt genieten van een fietstocht, de Elektrische damesfiets Optimum Plus is de perfecte metgezel. Met zijn stijlvolle matzilveren kleur en hoogwaardige kwaliteit is deze fiets niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Ga op avontuur en ontdek de vele voordelen van deze geweldige elektrische damesfiets.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Optimum Plus, middenmotor, Nxs 7, matzilver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen