1. elektronica
  2. Wheelerz.nl omafiets matzwart

Wheelerz.nl omafiets matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz.nl omafiets matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz.nl omafiets matzwart

Type fiets

Omafiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Wheelerz.nl omafiets matzwart

De Wheelerz.nl omafiets in matzwart is een stijlvolle en klassieke fiets die perfect is voor dagelijkse avonturen in de stad. Deze omafiets wordt geleverd in een doos, waardoor je zelf het plezier kunt ervaren om hem in elkaar te zetten. Met behulp van de eenvoudige instructies ben je binnen de kortste keren klaar om de weg op te gaan. Deze matzwarte omafiets is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer comfortabel om op te rijden. Dankzij het stevige stalen frame en de comfortabele zadel kun je moeiteloos lange afstanden afleggen. De fiets is uitgerust met handremmen aan de voor- en achterkant voor optimale veiligheid. Bovendien beschikt de Wheelerz.nl omafiets over een handige bagagedrager, zodat je gemakkelijk je spullen kunt meenemen tijdens je fietstochtjes. Bestel nu de rijklare variant van deze Wheelerz.nl omafiets via Bol.com of onze website www.wheelerz.nl. Laat je verrassen door het gemak en de kwaliteit van deze trendy fiets. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt, met de Wheelerz.nl omafiets matzwart ben je altijd stijlvol onderweg!

Veelgestelde vragen over Wheelerz.nl omafiets matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz.nl omafiets matzwart is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz.nl omafiets matzwart is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Wheelerz.nl omafiets matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Wheelerz.nl omafiets matzwart is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz.nl omafiets matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen