1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm

Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm

Met de Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm, geniet u van een natuurlijke fietservaring. De middenmotor zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling, doordat de accu geïntegreerd is in de framebuis. Hierdoor ervaart u een verbeterde stabiliteit op de weg. Deze ebike biedt u alle comfort die u nodig heeft, zoals een geveerde voorvork en zadelpen, dikke banden, een sportief zadel en een verstelbaar stuur. Daarnaast kunt u met de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf eenvoudig het juiste verzet kiezen voor elke situatie. In combinatie met de 5 ondersteuningsstanden is geen berg te hoog en geen dal te diep. De hydraulische schijfremmen zorgen voor krachtige en betrouwbare remprestaties. Ook is de fiets uitgerust met een Walk Assist functie, zodat u gemakkelijk kunt manoeuvreren, en een ringslot voor extra veiligheid. Met de Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm, kunt u zorgeloos genieten van comfort en gemak tijdens uw fietstochten.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 50 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen