1. elektronica
  2. Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch

Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch

Deze Cortina sierbeugel kettingkast in mat zwart is de perfecte aanvulling op jouw 28 inch fiets. Met een lengte van 516 mm past deze kettingkast perfect bij jouw stijlvolle Cortina-fiets. Het mat zwarte ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je fiets en zorgt ervoor dat je er altijd trendy uitziet, waar je ook naartoe gaat. Deze sierbeugel kettingkast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zeer duurzaam. Het beschermt je ketting en tandwielen tegen vuil en stof, waardoor je fiets langer meegaat en je minder onderhoud hoeft te plegen. Daarnaast zorgt de kettingkast ervoor dat je kleding niet in de ketting vast komt te zitten, waardoor je altijd netjes en schoon blijft tijdens het fietsen. De Cortina sierbeugel kettingkast is een origineel product van het bekende merk Cortina. Met dit product ben je verzekerd van kwaliteit en een perfecte pasvorm. Dus waar wacht je nog op? Upgrade jouw fiets met deze stijlvolle en praktische sierbeugel kettingkast en geniet van een comfortabele en trendy fietservaring.

Veelgestelde vragen over Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch is een Transportfiets.

De framemaat van Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch is . De wielmaat is .

Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch heeft een als aandrijving met versnellingen.

Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cortina sierbeugel kettingkast mat 28inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen