1. elektronica
  2. Bohlt X200 elektrische vouwfiets

Bohlt X200 elektrische vouwfiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bohlt X200 elektrische vouwfiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bohlt X200 elektrische vouwfiets

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

16

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg, 20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Bohlt X200 elektrische vouwfiets

De Bohlt X200 elektrische vouwfiets is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst comfortabel. Deze vouwfiets heeft een sportieve uitstraling en is voorzien van Shimano 6-speed versnellingen, waardoor u moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Daarnaast beschikt de X200 over een achtervering, waardoor u zelfs zonder trapondersteuning comfortabel kunt blijven fietsen. De X200 is uitgerust met schijfremmen, wat zorgt voor betrouwbare en krachtige remprestaties. Daarnaast heeft deze vouwfiets een verwijderbare accu, waardoor u deze eenvoudig kunt opladen of vervangen. Met een volle accu (stand 1) kunt u maximaal 50-60 km rijden. De Bohlt X200 wordt geleverd met één 36V 9,6 Ah accu, die in ongeveer 4-5 uur volledig kan worden opgeladen. Deze elektrische vouwfiets is ideaal voor woon-werkverkeer en recreatieve ritten. Het maximale draaggewicht van de X200 is 120 kg, waardoor deze geschikt is voor verschillende fietsers. Of u nu naar uw werk pendelt of een ontspannen ritje maakt in uw vrije tijd, de Bohlt X200 staat altijd klaar om u comfortabel en moeiteloos te laten fietsen.

Veelgestelde vragen over Bohlt X200 elektrische vouwfiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bohlt X200 elektrische vouwfiets is een Vouwfiets.

De framemaat van Bohlt X200 elektrische vouwfiets is 16. De wielmaat is 20 Inch.

Bohlt X200 elektrische vouwfiets heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

Bohlt X200 elektrische vouwfiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg, 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bohlt X200 elektrische vouwfiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen