1. elektronica
  2. Nutcase Fietsbel Get Lost Large

Nutcase Fietsbel Get Lost Large

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Nutcase Fietsbel Get Lost Large om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Nutcase Fietsbel Get Lost Large

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

55

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

0.111000 kg

Lichaamslengte

176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Nutcase Fietsbel Get Lost Large

De Nutcase Fietsbel Get Lost Large is de perfecte toevoeging aan je fietsaccessoires. Met zijn stijlvolle design zal deze fietsbel zeker de aandacht trekken. Of je nu door drukke straten fietst of op avontuur gaat in de natuur, met deze fietsbel ben je altijd goed hoorbaar voor anderen. Het installeren van deze fietsbel is eenvoudig en snel. Bevestig hem simpelweg aan je stuur en je bent klaar om de weg op te gaan. De ergonomische duimarm zorgt ervoor dat je comfortabel kunt bellen tijdens je hele fietsrit. Met de Nutcase Fietsbel Get Lost Large ga je niet alleen voor veiligheid, maar ook voor stijl. Het opvallende "Get Lost" ontwerp laat zien dat avontuur in jouw bloed zit. De fietsbel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij duurzaam is en lang meegaat. Voeg wat persoonlijkheid toe aan je fiets en laat iedereen weten dat jij klaar bent om de wereld te verkennen met de Nutcase Fietsbel Get Lost Large!

Veelgestelde vragen over Nutcase Fietsbel Get Lost Large

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Nutcase Fietsbel Get Lost Large is een Stadsfiets.

De framemaat van Nutcase Fietsbel Get Lost Large is 55. De wielmaat is .

Nutcase Fietsbel Get Lost Large heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Nutcase Fietsbel Get Lost Large is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 0.111000 kg en een lichaamslengte van 176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Nutcase Fietsbel Get Lost Large kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen