1. elektronica
  2. vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze

vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

12.6 g

Lichaamslengte

Omschrijving van vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze

De vidaXL Kinderfiets met voordrager in een schitterende roze kleur is een fantastisch cadeau voor jouw kind. Met zijn 16 inch wielen is deze fiets perfect geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Het frame is niet alleen stevig, maar ook stijlvol ontworpen, waardoor jouw kind met trots op deze fiets zal rijden. Deze kinderfiets is voorzien van een handige voordrager, waardoor jouw kind gemakkelijk zijn of haar spullen kan meenemen tijdens het fietsen. Of het nu gaat om een picknick, een tas met schoolboeken of een favoriete knuffel, alles kan veilig worden meegenomen op deze fiets. Het verstelbare zadel en stuur zorgen ervoor dat de fiets met jouw kind kan meegroeien, waardoor jullie vele jaren plezier zullen hebben van deze fiets. Met de vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze maak je jouw kind niet alleen blij, maar geef je ook een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig cadeau. Deze fiets is ontworpen om lang mee te gaan en is geschikt voor avontuurlijke ritjes in de buurt of gezellige fietstochten met vriendjes en vriendinnetjes. Geef jouw kind de vrijheid en het plezier van fietsen met deze prachtige kinderfiets.

Veelgestelde vragen over vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze is een Transportfiets.

De framemaat van vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze is . De wielmaat is 16 Inch.

vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 12.6 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je vidaXL Kinderfiets met voordrager 16 inch en roze kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen