1. elektronica
  2. Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano

Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

33

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano

Maak kennis met de Zonix New Fashion MTB, een fiets die ervoor zorgt dat jouw zoon het plezier van fietsen op een stijlvolle manier kan ervaren. Met zijn opvallende speelse Blauw-Zwarte kleur is deze 24-inch jongensfiets een echte eyecatcher. Het lichtgewicht aluminium frame zorgt voor een veilige en zorgeloze rit, terwijl Shimano's 21 soepele versnellingen en betrouwbare schijfremmen zorgen voor snel en gemakkelijk stoppen. Bij de Zonix New Fashion MTB draait alles om comfort en plezier. Dankzij de versnellingen kan jouw zoon moeiteloos schakelen naar de perfecte snelheid, of hij nu een steile heuvel beklimt of op volle snelheid de straat af raast. De betrouwbare schijfremmen zorgen ervoor dat hij altijd veilig kan stoppen, zelfs bij hogere snelheden. Bovendien wordt deze coole fiets gratis bezorgd, zodat jouw zoon direct kan genieten van zijn spannende fietsavonturen! Met de Zonix New Fashion MTB kan jouw zoon zich onderscheiden van de rest. Het speelse Blauw-Zwarte design en het lichtgewicht aluminium frame maken deze fiets niet alleen functioneel, maar ook trendy en cool. Laat hem de wereld verkennen op deze stoere fiets en geniet van de ultieme fietservaring. Bestel nu en geef jouw zoon het cadeau waar hij dolgelukkig van wordt!

Veelgestelde vragen over Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano is een Mountainbike.

De framemaat van Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano is 33. De wielmaat is 24 Inch.

Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano heeft een als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Zonix New Fashion Mtb 24 Inch -alumunium- 21 Speed Shimano kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen