1. elektronica
  2. Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel

Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

18 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel

De Huffy Sienna Herenfiets is een echte stadsfiets die perfect is afgestemd op de behoeften van de moderne fietser. Met zijn 27,5 inch wielmaat en Shimano 7-speed Revoshift-schakelsysteem biedt deze fiets een moeiteloze en soepele rit. Of je nu door de stad fietst, een ontspannen rit maakt in het park of naar je werk pendelt, de Sienna zorgt ervoor dat je altijd comfortabel en stijlvol op je bestemming aankomt. Deze herenfiets is uitgerust met Huffys 'Perfect Fit' geometrie, wat betekent dat hij is ontworpen om perfect aan te sluiten bij de lichaamsbouw van de fietser. Het comfortabele verende zadel zorgt voor een aangename zitpositie, zelfs tijdens langere ritten. De Sienna is afgewerkt in een trendy Vintage Green kleur, waardoor je zeker de aandacht trekt terwijl je door de straten fietst. Naast het oogstrelende design, zit deze stadsfiets boordevol moderne features die je rit nog beter maken. Denk hierbij aan een stevige bagagedrager waarop je al je spullen met gemak kunt vervoeren, handremmen voor een veilige en betrouwbare stopkracht en spatborden om je kleding schoon en droog te houden, zelfs op regenachtige dagen. Met de Huffy Sienna Herenfiets geniet je van het gemak en comfort van een stadsfiets, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel is een Stadsfiets.

De framemaat van Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel is 53. De wielmaat is 27.5 Inch.

Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 18 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Huffy Sienna Herenfiets 27.5 Inch Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel verend zadel kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen