1. elektronica
  2. vidaXL Kinderfiets 24 inch en

vidaXL Kinderfiets 24 inch en

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over vidaXL Kinderfiets 24 inch en om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties vidaXL Kinderfiets 24 inch en

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

60.96 cm

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

17.48 g

Lichaamslengte

Omschrijving van vidaXL Kinderfiets 24 inch en

De vidaXL Kinderfiets 24 inch en is niet zomaar een fiets, het is een avontuur op wielen voor je kind! Met zijn stijlvolle en stevige ontwerp is deze fiets het perfecte cadeau om je kind te verrassen. Of het nu gaat om een ritje naar school, een spannend avontuur in het park of een gezellige fietstocht met vrienden, deze kinderfiets staat altijd klaar voor nieuwe avonturen. De fiets is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch. Het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar, waardoor de fiets perfect aangepast kan worden aan de lengte van je kind. Zo groeit de fiets met je kind mee en kan hij of zij er jarenlang plezier van hebben. Daarnaast is de fiets uitgerust met 24 inch wielen, wat zorgt voor een stabiele en comfortabele rit. De vidaXL Kinderfiets 24 inch en is niet alleen een geweldige fiets, maar ook een veilige keuze. Met zijn stevige constructie en betrouwbare remmen kan je kind met een gerust hart de weg op. Bovendien zorgen de reflectoren op de fiets ervoor dat je kind goed zichtbaar is, zelfs in het donker. Kortom, deze kinderfiets is de perfecte combinatie van stijl, stevigheid, comfort en veiligheid. Laat je kind genieten van eindeloos fietsplezier met de vidaXL Kinderfiets 24 inch en!

Veelgestelde vragen over vidaXL Kinderfiets 24 inch en

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. vidaXL Kinderfiets 24 inch en is een Transportfiets.

De framemaat van vidaXL Kinderfiets 24 inch en is . De wielmaat is 60.96 cm.

vidaXL Kinderfiets 24 inch en heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

vidaXL Kinderfiets 24 inch en is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 17.48 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je vidaXL Kinderfiets 24 inch en kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen