1. elektronica
  2. Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano

Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

17

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano

"Uniek design: De Goetze Mood aluminium damesfiets is een prachtige keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele fiets. Met zijn levendige kleuren en oog voor detail, zal deze fiets perfect passen bij jouw eigen unieke stijl en karakter. Comfort: Het comfortabele geveerde zadel, dat verstelbaar is, samen met het ergonomische stuurprofiel, zorgt voor een gezonde en rechte rijpositie. Hierdoor kun je zelfs langere afstanden afleggen zonder dat het plezier wordt verminderd. Praktische accessoires: Deze fiets is volledig uitgerust met handige accessoires. De voor- en achterspatborden, de bagagedrager, de standaard en de led-verlichtingsset worden vergezeld door een opvallende en praktische rieten mand en bekleding. Prijs & PRESTATIES: Dankzij de hoogwaardige componenten en de complete Shimano-uitrusting krijg je een duurzame fiets die veiligheid tijdens het rijden garandeert. Deze fiets behoort tot de topklasse in zijn prijsklasse. Montage & garantie: De fiets wordt voor 85% gemonteerd geleverd. Als fabrikant bieden wij 2 jaar garantie op de stalen onderdelen en 1 jaar garantie op de gebruikte componenten. Het kan voorkomen dat er een kleine schakelaanpassing nodig is om de fiets perfect af te stellen.".

Veelgestelde vragen over Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano is een Stadsfiets.

De framemaat van Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano is 17. De wielmaat is 26 Inch.

Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 1 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Goetze Mood aluminium damesfiets, retro vintage Holland stadsfiets, 26 inch wielen, 7 versnellingen Shimano kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen