1. elektronica
  2. Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling

Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

51

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

65 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling

De Elektrische bakfiets van Qivelo is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare driewieler. Met zijn matzwarte frame en bruine banden is deze bakfiets een echte eyecatcher. Hij biedt niet alleen stijl, maar ook ruimte voor maar liefst vier kinderen. Deze elektrische bakfiets is ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Met zijn stevige constructie kunt u erop vertrouwen dat uw kinderen veilig en comfortabel zitten tijdens elke rit. Dankzij de Shimano-versnellingen is het gemakkelijk om soepel te schakelen en moeiteloos te fietsen, zelfs op heuvelachtig terrein. De Qivelo elektrische bakfiets biedt ook een milieuvriendelijke optie voor gezinnen. Met de elektrische ondersteuning kunt u moeiteloos lange afstanden afleggen zonder uzelf uit te putten. Dit maakt het niet alleen handig voor dagelijkse boodschappen of het ophalen van de kinderen van school, maar ook voor avontuurlijke uitstapjes in de natuur. Kies voor de Qivelo elektrische bakfiets en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

Veelgestelde vragen over Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling is een Bakfiets.

De framemaat van Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling is 51. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 65 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo City unisex matzwart - shimano versnelling kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen