1. elektronica
  2. Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh

Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh

De Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh is de perfecte fiets voor avontuurlijke fietsers die op zoek zijn naar kracht en comfort. Met een indrukwekkend koppel van 75 newtonmeter biedt deze fiets een ongeëvenaarde ondersteuning tijdens het fietsen. Of je nu een steile heuvel beklimt of lange afstanden aflegt, deze fiets zal je niet teleurstellen. Wat deze fiets echt uniek maakt, is de stille werking van de Motinova motor. Je zult geen storende geluiden ervaren tijdens het fietsen, waardoor je volop kunt genieten van de prachtige natuur om je heen. Daarnaast is deze motor niet alleen stil, maar ook krachtiger dan ooit tevoren. Je zult merken dat je moeiteloos kunt trappen, terwijl de motor je een extra boost geeft. De Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh is een van de best verkochte modellen bij Matrabike van Fongers. En dat is niet voor niets. Met een batterijcapaciteit van 540 Wh kun je lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. Bovendien heeft deze fiets een schijfrem, waardoor je altijd kunt vertrouwen op een veilige en betrouwbare remkracht, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Kortom, de Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh is de ideale fiets voor iedereen die op zoek is naar comfort, kracht en betrouwbaarheid. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, deze fiets.

Veelgestelde vragen over Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh is een Stadsfiets.

De framemaat van Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh heeft een als aandrijving met 7 versnellingen.

Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Fongers Nuevo plus Motinova Disc 540 Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen