1. elektronica
  2. Bafang display C11 UART

Bafang display C11 UART

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bafang display C11 UART om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bafang display C11 UART

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Bafang display C11 UART

De Bafang display C11 UART is een innovatieve toevoeging aan het 43v Bafang systeem, ontworpen om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn geavanceerde UART communicatieprotocol biedt deze display een naadloze en betrouwbare verbinding met je Bafang elektrische fiets. Of je nu een enthousiaste fietser bent of gewoon op zoek bent naar een handige manier om je fietsprestaties bij te houden, deze display is de perfecte metgezel voor jou. Deze C11 display is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke ontwerp en heldere LED-verlichting past hij perfect bij elke fietsstijl. Dankzij de 850mm lange kabel kun je de display op een comfortabele en gemakkelijk bereikbare positie plaatsen, zodat je altijd snel toegang hebt tot belangrijke informatie zoals snelheid, afstand en batterijniveau. Daarnaast is deze display afkomstig van het gerenommeerde merk Bafang, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame elektrische fietsonderdelen. Met de Bafang display C11 UART ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Mis geen enkel detail van je fietstochten en haal het beste uit je Bafang systeem met deze indrukwekkende display.

Veelgestelde vragen over Bafang display C11 UART

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bafang display C11 UART is een Stadsfiets.

De framemaat van Bafang display C11 UART is . De wielmaat is .

Bafang display C11 UART heeft een als aandrijving met versnellingen.

Bafang display C11 UART is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bafang display C11 UART kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen