1. elektronica
  2. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

11.4 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise

De Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise is de ideale fiets voor jonge meisjes die willen leren fietsen. Deze fiets is helemaal compleet uitgerust met een fietsbel, spatborden en een dubbel remsysteem. Met deze fiets leert je dochter snel en veilig fietsen. De Supersuper Lola Meisjesfiets heeft een roze en turquoise kleurencombinatie, waardoor hij er niet alleen geweldig uitziet, maar ook nog eens opvalt in het straatbeeld. Het royaal gevormde zadel zorgt voor optimaal comfort tijdens het fietsen. Daarnaast heeft deze fiets zowel een bagagedrager als een voordrager, zodat je dochter haar spulletjes gemakkelijk mee kan nemen. Deze 16 inch fiets is geschikt voor meisjes vanaf 4 jaar oud tot ongeveer 7 jaar oud. Het dubbele remsysteem biedt twee opties om te remmen: met de knijprem aan het stuur of met de terugtraprem. Hierdoor kan je dochter zelf kiezen welke rem ze het fijnst vindt. Daarnaast kun je het zadel en het stuur in de juiste hoogte afstellen, zodat de fiets perfect aangepast is aan de lengte van je dochter. Met de Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise kan je dochter vol vertrouwen en met plezier leren fietsen.

Veelgestelde vragen over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise is . De wielmaat is 16 Inch.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 11.4 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 16 inch Roze/Turquoise kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen