1. elektronica
  2. Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah

Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

44

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg en meer

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah

De Grünberg Fatty is niet zomaar een elektrische vouwfiets, het is een avontuur op wielen. Met zijn stoere dikke banden trotseert deze fiets moeiteloos elk terrein. Of je nu over het zachte zand van het strand wilt cruisen of door de verse sneeuw wilt ploegen, de Grünberg Fatty brengt je er met gemak naartoe. Maar ook in de stad komt deze fiets volledig tot zijn recht. Met zijn opvallende design en handige vouwbaarheid maak je gegarandeerd indruk tijdens je fietstochtjes door de drukke straten. De Grünberg Fatty is niet alleen stoer en veelzijdig, maar ook praktisch. Dankzij zijn vouwbaarheid is deze elektrische vouwfiets perfect geschikt voor avonturiers met een camper. Neem hem gemakkelijk mee en verken de wereld op jouw eigen tempo. Met een batterijcapaciteit van 10.4 Ah kun je lang genieten van de ondersteuning van de elektrische motor. En met maar liefst 7 versnellingen kun je altijd de juiste trapkracht vinden, ongeacht het terrein waarop je rijdt. De Grünberg Fatty is klaar voor elk avontuur, waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen over Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah is een Vouwfiets.

De framemaat van Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah is 44. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en meer en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische fatbike vouwfiets, eTransformer Fatty, 7sp, 10.4 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen