1. elektronica
  2. Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

De Amigo E-City S2 is een elektrische stadsfiets speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische fietservaring. Met zijn lage instap is deze fiets perfect geschikt voor oudere mensen of degenen die moeite hebben met bewegen. De E-City S2 biedt niet alleen het gemak van een e-bike, maar is ook zeer betaalbaar. Deze 28 inch damesfiets is stijlvol afgewerkt met zwarte details die zorgen voor een mooi contrast. Met de krachtige MXUS voorwielmotor biedt deze fiets een soepele en moeiteloze rit. De Shimano Nexus 7 naafversnelling zorgt voor een gemakkelijke en nauwkeurige schakelervaring, terwijl de robuuste Shimano Rollerbrake zorgt voor een veilige en betrouwbare remkracht. Met een indrukwekkende actieradius tot 130 kilometer, kun je met de Amigo E-City S2 moeiteloos lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. Of je nu naar je werk pendelt, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt, deze elektrische stadsfiets is de perfecte metgezel voor al je dagelijkse avonturen. Ervaar het ultieme comfort, de betrouwbaarheid en het plezier van de Amigo E-City S2 en geniet van elke rit!

Veelgestelde vragen over Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen is een Stadsfiets.

De framemaat van Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo E-City S2 Elektrische stadsfiets voor dames Met 7 versnellingen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen