1. elektronica
  2. AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs

AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

30000 g

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs

De AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadsfiets voor Dames is niet alleen een sportieve fiets, maar ook een veelzijdige metgezel die perfect is voor dagelijks gebruik. Deze e-bike biedt een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding en is daarom een slimme keuze. Met een framemaat van 51 centimeter en een wielmaat van 28 inch is deze fiets speciaal ontworpen voor dames. De prachtige blauwgrijze kleur met zwarte details zorgt voor een stijlvol contrast. Wat deze fiets echt bijzonder maakt, is de MXUS voorwielmotor. Deze motor zorgt voor een soepele en krachtige ondersteuning tijdens het fietsen. Met de Shimano Speed 7 derailleurversnellingen kun je eenvoudig schakelen en de juiste trapweerstand vinden, zodat je altijd in controle bent. Met een actieradius tot wel 110 kilometer kun je met deze fiets lange en ontspannen fietstochten maken. Naast zijn indrukwekkende specificaties biedt de AMIGO E-Vibe D1 ook optimaal comfort. De fiets is uitgerust met een ergonomisch zadel en handvatten, zodat je comfortabel kunt blijven fietsen, zelfs op lange ritten. Daarnaast beschikt de fiets over een stevig frame en betrouwbare remmen, waardoor je altijd veilig kunt rijden. Kortom, de AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadsfiets voor Dames is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, praktische en comfortabele e-b.

Veelgestelde vragen over AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs is een Stadsfiets.

De framemaat van AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs is 51. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 30000 g en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO E-Vibe D1 Elektrische Stadfiets voor Dames 28 Inch 51 cm 7 Vernsellingen Blauwgrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen