1. elektronica
  2. Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm

Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm

Retro is helemaal in en Spirit heeft dat goed begrepen. De Spirit Retro damesfiets is een stijlvolle stadsfiets met een vintage uitstraling. Deze fiets is niet alleen trendy, maar ook erg praktisch en van topkwaliteit! Het ontwerp is geïnspireerd op een geliefde klassieke retrofiets, maar dan met een eigentijdse twist. Deze damesfiets heeft een frame van 57 cm, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele rit. Met de 6 versnellingen kun je moeiteloos schakelen en genieten van soepel fietsen, zowel in de stad als daarbuiten. De Spirit Retro damesfiets is voorzien van handremmen, waarmee je eenvoudig en veilig kunt remmen. Daarnaast heeft de fiets een stevige bagagedrager, zodat je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen. Het retro uiterlijk van deze fiets maakt hem niet alleen een eyecatcher, maar zorgt er ook voor dat je met stijl door de straten kunt cruisen. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon lekker wilt ontspannen, met de Spirit Retro damesfiets doe je dat in stijl. Kies voor kwaliteit en stijl met deze prachtige retro fiets van Spirit!

Veelgestelde vragen over Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Retro Damesfiets 6 versnellingen 57cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen