1. elektronica
  2. Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart

Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

40

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart

De Antilope Transport 24 inch Jongensfiets is een veelzijdige fiets die geschikt is voor allerlei activiteiten. Of je kind nu naar school fietst, boodschappen doet of samen met vriendjes op avontuur gaat, deze fiets biedt uitkomst. Het stoere matzwarte ontwerp in combinatie met de stevige voordrager maakt deze jongensfiets perfect voor dagelijks gebruik. Deze fiets is niet alleen stoer, maar ook veilig in gebruik. Dankzij de zijstandaard en de terugtraprem staat de fiets stabiel geparkeerd en kan je kind gemakkelijk stoppen. Daarnaast is de fiets uitgerust met LED-verlichting aan de voor- en achterkant, waardoor je kind ook in het donker goed zichtbaar is. De Antilope Transport heeft weinig onderhoud nodig dankzij de gesloten kettingkast, die voorkomt dat er vuil in de ketting komt. De luchtbanden zorgen voor extra comfort tijdens het fietsen, terwijl het stuur en het zadel in hoogte verstelbaar zijn voor een perfecte pasvorm. Het frame van de fiets is gemaakt van stevig staal en de velgen zijn van dubbelwandig aluminium. Kortom, de Antilope Transport 24 inch Jongensfiets is een betrouwbare en stoere fiets die geschikt is voor allerlei activiteiten. Met deze fiets kan je kind veilig en comfortabel op pad gaan. Of het nu gaat om dagelijkse ritjes of avonturen met vriendjes, deze fiets biedt de perfecte oplossing.

Veelgestelde vragen over Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart is een Stadsfiets.

De framemaat van Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart is 40. De wielmaat is 24 Inch.

Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart heeft een als aandrijving met versnellingen.

Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen