1. elektronica
  2. Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur

Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

16 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur

De Bikestar retro damesfiets is een prachtige fiets die je meeneemt terug in de tijd. Met zijn unieke retro design en 26 inch wielmaat is deze fiets perfect voor vrouwen met een lengte tussen de 150 en 170 cm. Maar dat is niet het enige wat deze fiets zo bijzonder maakt. Het zadel en stuur van de Bikestar retro damesfiets zijn in hoogte verstelbaar, waardoor je altijd een comfortabele zithouding kunt vinden. Of je nu naar je werk fietst of een ontspannen ritje maakt in het weekend, met deze fiets geniet je altijd van een heerlijk comfortabele rit. En met de 7 versnellingen derailleur met draaigreep schakelaar kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende snelheden, zodat je altijd in de juiste versnelling fietst. Deze fiets heeft een framehoogte van 41 cm, waardoor hij perfect is voor dames van elke lengte. En dankzij de stevige constructie en hoogwaardige materialen kun je jarenlang plezier hebben van deze fiets. Of je nu een stijlvolle fiets zoekt voor dagelijks gebruik of gewoon een unieke en opvallende fiets wilt hebben, de Bikestar retro damesfiets is de perfecte keuze. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met deze prachtige fiets.

Veelgestelde vragen over Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur is een Stadsfiets.

De framemaat van Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur is . De wielmaat is 26 Inch.

Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur heeft een als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 16 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bikestar, retro damesfiets, 26 inch, 7 sp derailleur kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen