1. elektronica
  2. TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED

TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

38

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

40 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED

De TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED is een uniek fietsontwerp dat perfect is voor een begeleider en een passagier. Met deze tandem kan de achterste persoon de controle over het sturen overnemen, dankzij de slim ingebouwde in- en uitschakelbare koppeling tussen beide personen. Dit geeft de voorste persoon de vrijheid om even te ontspannen en te genieten van de rit, terwijl de achterste persoon de leiding neemt. Deze tandem is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De Nindo is uitgevoerd in een opvallende blauwe kleur, waardoor je zeker de aandacht trekt tijdens je fietstochten. Bovendien beschikt deze tandem over 7 verschillende snelheden, waardoor je moeiteloos kunt schakelen en altijd de juiste versnelling kunt kiezen, ongeacht het terrein waar je je op bevindt. Of je nu een avontuurlijke fietstocht wilt maken met een vriend of familielid, of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om samen te fietsen, de TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED is de perfecte keuze. Geniet van het comfort, de flexibiliteit en de vrijheid die deze tandem biedt, en maak van elke rit een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde vragen over TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED is een Stadsfiets.

De framemaat van TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED is 38. De wielmaat is 26 Inch.

TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED heeft een als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 40 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je TANDEM NINDO BLUE > 7 SPEED kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen