1. elektronica
  2. Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs

Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs

De Amigo E-City S1 is niet zomaar een elektrische stadsfiets, het is een tijdloze metgezel die je moeiteloos door de stad navigeert. Met zijn no-nonsense karakter en strakke vormgeving is deze fiets perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon lekker een ritje maakt, de Amigo E-City S1 staat altijd voor je klaar. Deze herenfiets heeft een stoere blauwgrijze kleur en is afgewerkt met elegante zwarte details. Met een framemaat van 54 centimeter en een wielmaat van 28 inch is hij geschikt voor mannen van verschillende lichaamslengtes. Maar wat deze fiets echt bijzonder maakt, is de krachtige MXUS voorwielmotor en de soepele Shimano Nexus 3 naafversnelling. Hierdoor kun je moeiteloos schakelen tussen de drie versnellingen en genieten van een comfortabele en efficiënte rit. De Amigo E-City S1 heeft ook een indrukwekkende actieradius van maar liefst 120 kilometer. Dit betekent dat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen zonder bang te zijn dat de batterij leeg raakt. Of je nu een lange tocht door de stad maakt of gewoon even een ommetje wilt maken, deze fiets staat altijd voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Amigo E-City S1 en laat jezelf verrassen door het gemak en plezier van elektrisch fietsen!

Veelgestelde vragen over Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs is een Stadsfiets.

De framemaat van Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs heeft een Ketting als aandrijving met 3 versnellingen.

Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo E-City S1 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 3 Versnellingen Blauwgrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen