1. elektronica
  2. Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat

Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat

De Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige fiets. Of je nu boodschappen wilt doen, naar je werk wilt fietsen of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit door de stad, deze elektrische transportfiets is er om je te ondersteunen. Met zijn 3 versnellingen kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende snelheden, afhankelijk van de omstandigheden van de weg. Of je nu bergopwaarts fietst of een vlakke weg aflegt, deze fiets past zich aan jouw behoeften aan. Het sterke lichte aluminium frame zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen, zodat je kunt genieten van een soepele en moeiteloze rit. Maar dat is nog niet alles! Deze elektrische transportfiets is uitgerust met een krachtige elektromotor die je ondersteunt tijdens het fietsen. Met een simpele druk op de knop kun je genieten van een extra boost, waardoor je gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen zonder vermoeid te raken. En dankzij de matzwarte afwerking ziet deze fiets er ook nog eens stijlvol uit. Kortom, de Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat is de ideale fiets voor iedereen die op zoek is naar comfort, veelzijdigheid en stijl. Waar wacht je nog op? Stap op deze elektrische transportfiets en ontdek de vrijheid van moeiteloos fietsen!

Veelgestelde vragen over Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat heeft een als aandrijving met 3 versnellingen.

Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit E-Cargo N3 Elektrische Transportfiets Mat kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen