1. elektronica
  2. Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw

Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw

De Amigo E-City S2 is een elektrische stadsfiets speciaal ontworpen voor dames met een donkerblauwe kleur. Deze fiets is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch en veelzijdig. Het is de ideale keuze voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit vanwege de lage instap. Deze e-bike is perfect geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De 28 inch damesfiets is voorzien van zwarte details die zorgen voor een mooi contrast. Met de krachtige MXUS voorwielmotor en de Shimano Nexus 7 naafversnelling kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende snelheden. Daarnaast beschikt de Amigo E-City S2 over een robuuste Shimano Rollerbrake voor veilig en betrouwbaar remmen. Met een actieradius van maar liefst 130 kilometer kun je genieten van lange fietstochten zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Kortom, deze elektrische stadsfiets biedt comfort, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je met plezier de stad kunt verkennen.

Veelgestelde vragen over Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw is een Stadsfiets.

De framemaat van Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo E-City S2 Elektrische Stadsfiets voor Dames Met 7 versnellingen Donkerblauw kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen