1. elektronica
  2. Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

59

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

11.8 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm

Omschrijving van Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

De Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike is een innovatieve en stijlvolle stadsfiets met een sportief karakter. Deze fixie, ook wel bekend als single-speed, vindt zijn oorsprong in de baanfietsen die veelvuldig worden gebruikt door fietskoeriers in steden als New York en San Francisco. Deze Cheetah Fixed Gear Bike kan worden gebruikt als een zogenaamde doortrapper, maar je kunt ook genieten van een vrijloop door simpelweg het achterwiel om te draaien en het te veranderen in een 'free-wheel'. Naast het trendy design en de sportieve uitstraling, biedt deze fixed gear bike ook handremmen voor extra gemak en veiligheid. Zo kun je altijd snel en gecontroleerd tot stilstand komen, zelfs in drukke stedelijke omgevingen. De Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike is niet alleen een vervoersmiddel, maar ook een statement. Het minimalistische ontwerp en de strakke lijnen maken van deze fiets een echte eyecatcher op de weg. Of je nu door de stad fietst of gewoon een ontspannen ritje maakt, met deze fixed gear bike geniet je altijd van een soepele en comfortabele fietservaring.

Veelgestelde vragen over Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike is 59. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 11.8 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Prey 1sp Black 59 fixed gear /Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen