1. elektronica
  2. Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h

Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

58

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h

De Hitway BK5 Elektrische vouwfiets is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar gemak en flexibiliteit in het dagelijkse leven. Deze elektrische vouwfiets biedt twee verschillende bedrijfsmodi, waardoor u kunt kiezen tussen de klassieke trapmodus en de bromfietsmodus. Of u nu wilt genieten van een ontspannen fietstocht of wat extra ondersteuning nodig heeft, deze fiets past zich aan uw behoeften aan. Wat deze vouwfiets echt uniek maakt, is de hoogteverstellingsoptie. U kunt de hoogte van het stuur eenvoudig aanpassen, zodat u altijd in de meest comfortabele positie kunt rijden. Of u nu lang bent of een wat kleinere gestalte heeft, deze fiets is geschikt voor iedereen. Naast de verschillende bedrijfsmodi en hoogteverstelling, biedt de Hitway BK5 ook cruise control met 3 snelheden. Dit betekent dat u een constante snelheid kunt behouden zonder constant het gaspedaal in te hoeven drukken. Het slimme meterdisplay geeft u alle benodigde informatie, zoals de snelheid, afstand en batterijstatus, zodat u altijd op de hoogte bent van uw rit. Of u nu naar het werk fietst, de stad verkent of gewoon geniet van een ontspannen rit in de natuur, de Hitway BK5 Elektrische vouwfiets is de ideale metgezel. Met een krachtige 250W motor en een maximale snelheid van 25 km/h, kunt u met gemak elke bestemming bereiken. Bovendien is deze fiets.

Veelgestelde vragen over Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h is een Vouwfiets.

De framemaat van Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h is 58. De wielmaat is 16 Inch.

Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Hitway BK5 Elektrische vouwfiets,E-bike,Elektrische Fiets,250W Motor,25km/h kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen