1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green

Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

47

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green

De Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, groen, is een prachtige toevoeging aan de Vogue collectie. Deze e-bike is speciaal ontworpen voor dames die regelmatig gebruik maken van hun fiets. Het lichte aluminium frame zorgt voor stabiliteit en comfort tijdens het rijden. Bovendien zijn zowel de voorvork als de zadelpen verend, waardoor je moeiteloos over oneffenheden in de weg glijdt. Deze elektrische fiets is uitgerust met een onderhoudsvriendelijke en betaalbare voorwielmotor. Het gebruik ervan is eenvoudig en intuïtief, waardoor je zonder enige moeite kunt genieten van de extra ondersteuning tijdens het fietsen. Dankzij de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf schakel je soepel en makkelijk tussen de verschillende snelheden, waardoor je altijd in de juiste versnelling fietst. Met een indrukwekkende actieradius van ruim 100 kilometer is deze fiets ook uitermate geschikt voor lange ritten buiten de stad. Of je nu naar je werk fietst, de boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt, de Elektrische damesfiets Basic biedt je een zeer aangename en comfortabele rijervaring. Kies voor de groene variant en steel de show met deze stijlvolle en milieuvriendelijke e-bike.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green is 47. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 7, green kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen