1. elektronica
  2. Avalon E-motive Fiets (elektrisch)

Avalon E-motive Fiets (elektrisch)

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon E-motive Fiets (elektrisch) om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon E-motive Fiets (elektrisch)

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

29 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Avalon E-motive Fiets (elektrisch)

Heb je eindelijk de motivatie gevonden om elke dag op de fiets te springen en naar je werk of school te gaan? Geweldig! De Avalon E-Motive Fiets staat voor je klaar om je te ondersteunen. Deze elektrische fiets is uitgerust met de krachtige Bafang M300 middenmotor, waardoor je altijd moeiteloos vooruitkomt. Of je nu een heuvel op fietst of tegenwind hebt, met deze fiets zal je er geen moeite mee hebben. De Avalon E-Motive Fiets is voorzien van een Shimano Nexus 7 naafversnelling, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen naar de juiste versnelling. Hierdoor kun je altijd met de optimale snelheid fietsen, zonder dat het te zwaar wordt. De hydraulische schijfremmen bieden een uitstekende remkracht, zodat je altijd veilig kunt stoppen. Daarnaast beschikt deze fiets over een energierijke accu met een capaciteit van 540Wh, waardoor je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. De Avalon E-Motive Fiets heeft een elegant en sportief design. De fiets is uitgevoerd in een matgrijze kleur, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De zwarte details geven de fiets een extra touch van klasse. Met een framemaat van 54 centimeter en een wielmaat van 28 inch is deze fiets speciaal ontworpen voor dames. Stap op de Avalon E-Motive Fiets en geniet van moeiteloos fietsplezier, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over Avalon E-motive Fiets (elektrisch)

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon E-motive Fiets (elektrisch) is een Stadsfiets.

De framemaat van Avalon E-motive Fiets (elektrisch) is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon E-motive Fiets (elektrisch) heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Avalon E-motive Fiets (elektrisch) is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 29 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon E-motive Fiets (elektrisch) kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen