1. elektronica
  2. MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK

MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK

Type fiets

Hybridefiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK

De MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 HEREN 7 VERSNELLINGEN ZWART is een elektrische fiets die speciaal is ontworpen om je leven gemakkelijker te maken. Dankzij de krachtige Bafang-achtermotor kun je met minder inspanning sneller fietsen. Met de zeven versnellingen kun je moeiteloos schakelen en genieten van een soepele rit. Deze fiets kan een maximale snelheid van 25 kilometer per uur bereiken en biedt vijf verschillende ondersteuningsstanden. De MBM PULSE is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij licht en duurzaam is. Met de reflecterende banden en de LED-verlichting aan de voor- en achterzijde ben je altijd goed zichtbaar, zelfs in het donker. Of je nu naar je werk, de winkel of gewoon voor een ontspannen rit gaat, deze fiets zal je niet teleurstellen. Als je twijfelt welke elektrische fiets je moet kiezen, dan is de MBM PULSE E-BIKE zeker een goede keuze. Deze fiets behoort tot de hipste modellen op de markt en zal je zeker niet teleurstellen. Geniet van het gemak en comfort van deze elektrische fiets en ervaar de vrijheid van moeiteloos fietsen.

Veelgestelde vragen over MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK is een Hybridefiets.

De framemaat van MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK is 50. De wielmaat is 28 Inch.

MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MBM PULSE E-BIKE 28 INCH H 50 GENTS 7 SPEED BLACK kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen