1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

46

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8

De Vogue Mio is een fantastische elektrische damesfiets die je moeiteloos door de stad en daarbuiten brengt. Met zijn Shimano Nexus 8-speed versnellingen ben je altijd verzekerd van een soepele rit. De krachtige middenmotor zorgt voor directe trapondersteuning die zich aanpast aan jouw rotatie, waardoor je zonder enige moeite snelheid maakt. Met een volledig opgeladen accu heeft de Vogue Mio een indrukwekkende actieradius van 70 tot 120 kilometer, waardoor deze e-bike perfect is voor korte ritjes in de stad en lange afstanden tussen huis en werk. De Vogue Mio heeft een lage instap en een stevig aluminium frame, waardoor op- en afstappen gemakkelijk en veilig is. De verlichting aan de voor- en achterkant is voorzien van energiezuinige ledlampen en werkt automatisch. Deze verlichting is gekoppeld aan de accu, waardoor je altijd zichtbaar bent en veilig op pad kunt gaan. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg is de Vogue Mio geschikt voor vrijwel iedereen. Of je nu boodschappen wilt doen, naar je werk wilt fietsen of gewoon wilt genieten van een ontspannen ritje, deze e-bike staat voor je klaar. Met zijn stijlvolle design, hoge kwaliteit en betaalbare prijs is de Vogue Mio de perfecte metgezel voor elke moderne vrouw.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8 is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8 is 46. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8 heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen