1. elektronica
  2. Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand

Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

18

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand

Productbeschrijving Goetze Style De Goetze Style is een stijlvolle stadfiets voor dames met een lage instap en 28-inch wielen. Deze fiets is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische fiets met een unieke uitstraling. De Goetze Style combineert warme kleuren met zorgvuldig geselecteerde details, waardoor je eigen stijl en karakter perfect worden benadrukt. Het comfort van deze fiets is ongeëvenaard. Dankzij het brede geveerde zadel en het geprofileerde stuur geniet je van een comfortabele rechte rijpositie, zelfs tijdens lange afstanden. Hierdoor blijft fietsen een plezier, ongeacht de afstand die je aflegt. Bovendien is de Goetze Style uitgerust met praktische accessoires, zoals een bagagedrager, led-verlichting, een standaard en een chique handgemaakte rieten mand met een bekleding. Naast het comfort en de praktische extra's biedt de Goetze Style ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze fiets is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitscomponenten, waardoor betrouwbaarheid en veiligheid worden gegarandeerd. Bovendien is het onderhoud van deze fiets eenvoudig, waardoor je er lang van kunt genieten zonder veel tijd en geld aan reparaties te besteden. De Goetze Style wordt voor 85% gemonteerd geleverd, maar de montage is kinderspel met behulp van de meegeleverde PDF-handleiding. Binnen ongeveer.

Veelgestelde vragen over Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand is een Stadsfiets.

De framemaat van Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand is 18. De wielmaat is 28 Inch.

Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 1 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Goetze Style 28 inch 3 versnelling lage instap stadsfiets damesfiets met mand kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen