1. elektronica
  2. Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

152

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

9

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

10 t/m 15 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

Maak kennis met de Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike, een premium elektrische fiets die je overal mee naartoe kunt nemen. Met een ongelooflijk licht netto gewicht van slechts 13,8 kg, dankzij het revolutionaire carbon frame, is dit de ultieme keuze voor de moderne avonturier. Of je nu naar het werk pendelt, de stad verkent of gewoon geniet van een ontspannen ritje in het weekend, deze vouwbare e-bike is jouw perfecte metgezel. Met zijn compacte afmetingen van 85 x 39 x 66 cm is deze e-bike eenvoudig op te vouwen en op te bergen, waardoor hij perfect is voor mensen met beperkte ruimte. Maar laat je niet misleiden door zijn formaat, deze fiets is opgewaardeerd naar pro-niveau met indrukwekkende extra functies. Geniet van een soepele en krachtige rit dankzij de extra versnellingen, de geavanceerde geared hub motor en het verhoogde accuvermogen. Bovendien is de Revolt Carbon Fiber Pro uitgerust met een hoogwaardig aluminium kettingwiel en een geavanceerde trapkrachtsensor (torque sensor), waardoor je moeiteloos kunt trappen en geniet van een intuïtieve fietservaring. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, deze e-bike biedt ultiem comfort en prestaties. Kies voor de Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike en ontdek de vrijheid van moeiteloos fietsen.

Veelgestelde vragen over Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) is een Vouwfiets.

De framemaat van Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) is 152. De wielmaat is 20 Inch.

Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) heeft een Ketting als aandrijving met 9 versnellingen.

Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 10 t/m 15 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Revolt Carbon Fiber Pro Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen