1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm

Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

45

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm

Met de Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm, ervaar je het natuurlijke gevoel van fietsen dankzij de geavanceerde middenmotor. De accu is slim geïntegreerd in de framebuis, waardoor het gewicht perfect verdeeld is en de stabiliteit op de weg optimaal is. Geniet van ultiem comfort met de geveerde voorvork en zadelpen, dikke banden, een sportief zadel en een verstelbaar stuur. De Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf biedt een ruime keuze aan versnellingen, zodat je altijd het juiste verzet kunt kiezen, ongeacht de situatie. In combinatie met de 5 ondersteuningsstanden is geen berg te hoog en geen dal te diep. Met de hydraulische schijfremmen geniet je van een krachtige en betrouwbare remkracht, terwijl de heldere verlichting zorgt voor uitstekend zicht op de weg. De Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm is niet alleen praktisch, maar ook veilig. Met de handige Walk Assist functie kun je gemakkelijk naast de fiets lopen, bijvoorbeeld in drukke gebieden. Daarnaast is de fiets uitgerust met een ringslot, waardoor je hem veilig kunt parkeren. Kortom, deze elektrische damesfiets is de ideale metgezel voor al je avonturen, of je nu de stad verkent of geniet van een ontspannen rit in de natuur.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm is 45. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Deluxe Plus, middenmotor, Nxs 7, 45 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen