1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver

Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

45

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

29 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver

De Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver van SAXONETTE is de ultieme droom voor elke fietsliefhebber. Deze e-bike laat werkelijk niets te wensen over. Of je nu geconfronteerd wordt met steile hellingen of uitdagende afdalingen, de SAXONETTE Premium Plus 3.0 zal je nooit in de steek laten. Met zijn krachtige SFM middenmotor, die een indrukwekkend koppel van 90 Nm levert, beklim je elke berg moeiteloos. Deze elektrische fiets is uitgerust met betrouwbare SHIMANO versnellingen, waardoor je altijd klaar bent voor elke uitdaging op de weg. Daarnaast zorgen de hydraulische remmen ervoor dat je zelfs in lastige situaties snel en veilig tot stilstand kunt komen. En dankzij de geïntegreerde 522 Wh accu hoef je je geen zorgen te maken over de afstand die je kunt afleggen. Met een ondersteuning tot wel 70 km lang, zijn zelfs lange fietstochten een eitje. Bovendien is de accu eenvoudig te verwijderen om op te laden, maar kan ook direct op de e-bike worden opgeladen. Met de Shimano schijfrem ben je perfect uitgerust voor plotselinge remsituaties en lange afdalingen. De Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver van SAXONETTE is niet alleen een betrouwbare metgezel voor elke f.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver is 45. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 29 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets Premium Plus 3.0, 45 cm, Nxs 8, matzilver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen