1. elektronica
  2. Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige

Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

16 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige

De Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets in de prachtige kleur beige is het perfecte vervoermiddel voor liefhebbers van vintage stijl en snelheid. Deze fiets is speciaal ontworpen voor volwassenen met een lengte vanaf 170 cm, waardoor je kunt genieten van een comfortabele rit en een optimale zithouding. Met een zadelhoogte die verstelbaar is tussen 87 en 98 cm en een stuurhoogte van 91 cm, kun je de fiets eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en lichaamsbouw. De Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een soepele en snelle rijervaring. Dankzij het singlespeed ontwerp kun je met gemak snelheden bereiken en genieten van de vrijheid van fietsen zonder versnellingen. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze fiets lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Naast zijn stijlvolle retro-uitstraling en uitstekende prestaties, is de Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets ook voorzien van praktische functies. Zo heeft de fiets een handrem aan de voorkant voor betrouwbare remkracht en een bagagedrager aan de achterkant voor het eenvoudig meenemen van je spullen. Of je nu naar je werk fietst, een ontspannen weekendrit maakt of gewoonweg van de stad wilt genieten, deze fiets is de ideale metgezel. Voeg wat retro-charme toe.

Veelgestelde vragen over Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige is een Stadsfiets.

De framemaat van Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 16 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bikestar Singlespeed 28 inch retro wielrenfiets, beige kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen