1. elektronica
  2. Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

11.8 g

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

De Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear / single speed bike is een absolute must-have voor de trendy stadsfietser met een voorliefde voor minimalisme. Deze fiets straalt sportiviteit uit en is perfect voor degenen die houden van een unieke fietservaring. De fixie, ook wel bekend als single-speed bike, vindt zijn oorsprong in de baanfietsen die in steden als New York en San Francisco door fietskoeriers worden gebruikt. Met de Cheetah Fixed Gear Bike kun je ervoor kiezen om als een doortrapper te fietsen of om te schakelen naar een vrijloop-modus door simpelweg het achterwiel om te draaien. Zo kun je genieten van een soepele en moeiteloze rit. Bovendien is deze fiets uitgerust met handremmen voor extra gemak en veiligheid tijdens het fietsen. Of je nu door de drukke straten van de stad rijdt of een ontspannen rit maakt op het platteland, deze Fixed Gear Bike zal je zeker niet teleurstellen. Met zijn opvallende blauwe kleur en stijlvolle design trekt deze fiets ongetwijfeld de aandacht van iedereen die hem ziet. Als je op zoek bent naar een fiets die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt, dan is de Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear / single speed bike de perfecte keuze voor jou. Voeg wat avontuur en stijl toe aan je dagelijkse fietstochten met deze unieke en trendy fiets.

Veelgestelde vragen over Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 11.8 g en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Bohemian 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen