1. elektronica
  2. Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b

Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b

Type fiets

Fixie

Framemaat

59

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

11.8 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm

Omschrijving van Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b

De Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear / Single speed b is de perfecte fiets voor de trendy stadsbewoner met een sportieve instelling. Deze minimalistische fixie, ook wel bekend als single-speed, vindt zijn oorsprong in de baanfietsen die door fietskoeriers in Amerika worden gebruikt, met name in steden als New York en San Francisco. Deze Fixed Gear Bike biedt de mogelijkheid om als doortrapper te worden gebruikt, maar kan ook worden omgezet naar een 'free-wheel' door simpelweg het achterwiel om te draaien. Bovendien zijn deze fietsen voorzien van handremmen, wat zowel het gemak als de veiligheid bevordert. De Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear / Single speed b is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische en betrouwbare metgezel in de drukke stad. De fiets biedt een soepele en wendbare rijervaring, die perfect is voor het navigeren door het stadsverkeer. Met zijn opvallende olijfgroene kleur en strakke design zal deze fiets zeker de aandacht trekken. Naast zijn trendy uiterlijk en sportieve karakter, is deze Fixed Gear Bike ook zeer veelzijdig. Of je nu naar je werk pendelt, boodschappen doet of gewoon de stad wilt verkennen, deze fiets zal je niet teleurstellen. Het lichte frame en de hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt trappen en dat de fiets gemakkelijk te hanteren is in verschillende situaties. Kortom, de C.

Veelgestelde vragen over Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b is 59. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 11.8 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Bohemian 1sp Olive Green 59 fixed gear /Single speed b kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen