1. elektronica
  2. Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go

Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

0

Wielmaat

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go

Het Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go is een innovatief kinderzitje voor op de fiets met een eigentijds en slank Nederlands design. Dit kinderzitje is speciaal ontworpen om comfort en veiligheid te bieden aan jonge kinderen tijdens het fietsen. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maken het niet alleen duurzaam, maar ook uiterst veilig. De Bobike GO mini is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar, of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. Het wordt geleverd met montagemateriaal dat geschikt is voor zowel smallere als bredere stuurbuizen. Voor montage op een Ahead stuurpen is er een apart montageblok verkrijgbaar. Daarnaast is dit kinderzitje exclusief voor Cortina verkrijgbaar in een unieke kleur en met straps van gordelband met een vrolijk patroon. Dit zorgt ervoor dat het perfect past bij de U4 Family, een fietsmodel van Cortina. Met het Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go kunnen ouders met vertrouwen en gemak samen met hun kinderen genieten van fietstochten. De combinatie van een modern design, duurzaamheid en veiligheid maakt dit kinderzitje een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig product.

Veelgestelde vragen over Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go is een Stadsfiets.

De framemaat van Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go is 0. De wielmaat is .

Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 1 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cortina Kinderzitje voor Cairo Bobike Go kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen