1. elektronica
  2. BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets

BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets

Type fiets

Omafiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets

De BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets brengt ons terug naar de nostalgie van de jaren 70, waar puur fietsen de norm was. Met zijn stalen frame, prachtig strak design en comfortabele zithouding neemt de Gaev je mee op een reis door de tijd. Deze fiets is voorzien van hoogwaardige componenten, zoals de duurzame KMC ketting, de betrouwbare Spanninga verlichting en de prachtig meegelakte spatborden en kettingkast. De Gaev is niet alleen een fiets, maar ook een ware eyecatcher op de weg. Met zijn opvallende Platina kleur en unieke retro-uitstraling zal deze fiets zeker de aandacht trekken. Of je nu door de stad fietst of een ontspannen tocht maakt in de natuur, de Gaev biedt je een comfortabele en stijlvolle rijervaring. Laat je inspireren door de tijdloze schoonheid van de Gaev en beleef het plezier van het pure fietsen opnieuw.

Veelgestelde vragen over BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets is een Omafiets.

De framemaat van BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets is 51. De wielmaat is 28 Inch.

BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je BSP Gaev Fiets NR3 Dames 28 inch 51cm Platina Stadsfiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen