1. elektronica
  2. Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black

Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

45

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Cardan

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black

De Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black is de ultieme elektrische vouwfiets die jouw fietservaring naar een hoger niveau tilt. Deze fiets is door de ANWB uitgeroepen tot de beste in zijn klasse en dat is niet zonder reden. Het combineert het gemak van een compact-vouwfiets met een super stijf frame en een schone cardanas, waardoor je moeiteloos en comfortabel kunt fietsen. Met de hoogwaardige elektrische aandrijving van de Beixo Electra High black hoef je nooit meer te zwoegen tegen de wind of heuvels op. De krachtige motor zorgt voor een soepele en stille ondersteuning, waardoor je met gemak lange afstanden kunt afleggen. De batterij heeft een indrukwekkende levensduur en kan eenvoudig worden opgeladen, zodat je altijd klaar bent voor je volgende avontuur. Daarnaast is deze elektrische vouwfiets voorzien van een strak en modern design in het zwart. Hierdoor maak je niet alleen indruk met je prestaties, maar ook met je stijl. De Beixo Electra High black is perfect voor forenzen, reizigers en avonturiers die op zoek zijn naar een betrouwbare, comfortabele en milieuvriendelijke manier van transport. Dus waar wacht je nog op? Stap op deze elektrische vouwfiets en ontdek de wereld op een geheel nieuwe manier!

Veelgestelde vragen over Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black is een Vouwfiets.

De framemaat van Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black is 45. De wielmaat is 20 Inch.

Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black heeft een Cardan als aandrijving met 7 versnellingen.

Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High black kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen