1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7

Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

45

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7

De Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, met een hoogte van 45 cm, is een prachtige toevoeging aan elke fietscollectie. Met zijn leuke retro vormgeving en stalen frame straalt deze fiets stijl en klasse uit. Deze elektrische damesfiets is uitgerust met een Shimano Nexus naaf met 7 versnellingen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. De voorwielmotor zorgt voor een soepele en krachtige ondersteuning tijdens het fietsen. Of je nu een heuvel beklimt of gewoon een ontspannen fietstocht maakt, deze fiets biedt altijd de perfecte ondersteuning. Daarnaast beschikt deze fiets over een 11.6 Ah accu die netjes onder de bagagedrager is geplaatst. Met deze accu kun je langere afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over een lege batterij. De Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0 is niet alleen functioneel, maar ook comfortabel. De zachte zadel en de ergonomisch gevormde handvatten zorgen ervoor dat je urenlang kunt genieten van een comfortabele rit. Met deze elektrische damesfiets ben je altijd verzekerd van een stijlvolle en betrouwbare manier van vervoer. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt, met de Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0 doe je het in stijl en comfort.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7 is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7 is 45. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7 heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets Fashion Plus 2.0, 45 cm, Nxs 7 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen